Med önskan om en ljus framtid

Årets resa har varit en känslofylld berg- och dalbana. Vi har upplevt rädsla och bestörtning i skuggan av det fasansfulla kriget och oroat oss över lågkonjunktur, ränteläge och energikris. Samtidigt har vi privilegiet att se tillbaka på ett glädjefyllt år fyllt av tillförsikt, positiv energi och samarbete.

Stiftelsens strävan är att utveckla kompetenta ledare som vill bidra till en bättre morgondag. Vi är genuint övertygade om att ett gott ledarskap utgör en kraftfull positiv drivkraft för hållbara förändringar både för individer, team och organisationer inom hälso- och sjukvården samt för hela samhället.

Ett varmt tack till alla samarbetspartners, mentorer, föreläsare och deltagare för att ni delar vår vision om gott ledarskap och för ert engagemang i att göra världen lite bättre varje dag.

Tack för förtroendet, samarbetet, stämningen, kreativiteten, glädjen, sången, deltagandet, skratten, generositeten och all den fantastiska energin.

Tack för ett framgångsrikt samarbete under 2023 och för att vi, tillsammans med er, har fått vara en del av och bidra till en positiv utveckling.

Vår förhoppning är att vi gemensamt fortsätter att driva utvecklingen mot en ljusare framtid.

God jul och gott nytt år!