Tillskott till Styrelsen

Ambitionen för Ledarskaps- och Mentorsprogrammet samt övriga initiativ för Stiftelsen, är att dessa ska utvecklas och intensifieras. Styrelsens medlemsantal utökas i syfte att få mer kraft till genomförande.

Vår styrelse består idag av styrelseordföranden Michaël Berglund som tillsammans med fem styrelseledamöter utgör en bred och erfaren styrelse med särskild kompetens inom ledarskap, entreprenörskap och sjukvård.

Senaste tillskottet är Christophe Pedroletti som vi är stolta över att ha med på vår resa framöver. Christophe har en bakgrund som barnläkare, allergolog och forskare. Christophe har verkat på olika chefspositioner på Karolinska Universitetssjukhuset och Akademiska Sjukhuset i Uppsala och arbetar i dag som chef för Södertälje sjukhus. Christophe är även mentor till Stiftelsen. Christophe kommer att bidra med sin gedigna erfarenhet av ledarskap i sjukvården och sitt engagemang i ledarskapsfrågan.

Sedan tidigare har vi även Birgir Jakobsson, Barbro Fridén, Kenth Nauclér, Stefan Berg, Ann-Mari Begler och vår ordförande Michaël Berglund i vår styrelse. Besök gärna vår sida ”Om oss” för att få veta mer om dem.